Monday, February 21, 2011

Kelas Masakan Oleh Chef Reever Wong Pada 19.02.2011

Pistachios Praline mengandungi White Chocolate,UHT Whipping Cream, Pistachios Paste dan Walnut yg di cincang halus. Hazelnut Praline mengadungi White Chocolate, UHT Whipping Cream dan Hazelnut Paste. Kedua dua chocolate ini sesuai untuk door gift dan juga untuk hantaran .
Pistachios Praline Dan Hazelnut Praline yg dihias cantik.
Sebahagian lagi chocolate pop dlm berbagai hiasan. Istimewanya chocolate pop ini mengandungi brownie cake yg dihancurkan dan diramas dgn butter cream bagi membentuk bulat dan akhirnya disalut dgn dark chocolate compound, untuk mencantik dan menarik boleh dihias dgn berbagai-bagai hiasan seperti dlm gambar.
Sebahagian dari chocolate pop yg telah siap disalut dan dihias.
Chocolate Pop yg masih belum disalut dan dihias.
Chocolate Lava Pudding ini akan mengalirkan chocolate dari dlm ketika pudding ini dihidang panas2.
Chocolate Lava Pudding.
Chocolate Hazel Cake yg sangat lembut, moist dan sedap yg didlmnya mengandungi ground hazelnut, cooking chocolate cincang dan istimewanya kek ini diadun bersama hezelnut chocolate sauce.

No comments:

Post a Comment