Monday, May 10, 2010

Western Food

Pada Sabtu, 8.5.2010 saya telah menghadiri kelas western food kat Sungai Petani, diajar bagaimana cara menyediakan bahan-bahan asas, sos, memerap sehinggalah cara memasak chicken chop, beef steak, lamb chop, kentang goreng, coleslaw, spaghetti bolognaise, mash potatoes berserta dengan sos-sosnya.
Pada hari Ahad, 9.5.2010 sempena sambutan Hari Ibu, anak-anak meminta saya menyediakan chicken chop bagi meraikan Hari Ibu dan inilah hasilnya, bagitu enak sekali dapat makan bersama suami dan anak-anak sempena Sambutan Hari Ibu disamping menerima hadiah dan kad ucapan daripada anak-anak....
SELAMAT MENYAMBUT HARI IBU...







2 comments:

  1. salam kak syam hmmm tak sabar nak tggu resipi western ni..mmg kak syam ibu yang rajin...bestkan jika zana dok dgn umah kak syam..boleh la selalu pi jengah dapoq kak syam hehehe

    ReplyDelete
  2. aduiii, terliur dah kami kt sini nie, klu dkt nk je p sp mkn nie... :-)

    ReplyDelete